Overslaan en naar de inhoud gaan

Line-up laatste editie 90's Forever Indoor bekend

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 13:36

Tijdens de laatste editie van 90's Forever Indoor in het MECC in Maastricht kunnen feestgangers onder anderen genieten van Charly Lownoise en Mental Theo.

Het iconische dj-duo, bekend van hits als Stars, Hardcore Feelings en Wonderful Days, viert in Maastricht het 25-jarige bestaan met een speciale show.

Line-up
Verder heeft de organisatie ook East 17, 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Twenty 4 Seven en Capella gestrikt. Ook de Amsterdamse volkszanger Danny de Munk en de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft maken hun opwachting.

Laatste keer
Het MECC in Maastricht is op 2 november voor de laatste keer het decor voor 90's Forever Indoor. De negende editie wordt de laatste keer. "We zullen een tijdperk afsluiten van negen mooie jaren waar meer dan 60.000 feestbeesten op de vloer stonden en er ruim 50 internationale artiesten het podium hebben beklommen", aldus het team achter het 90's festijn.

Lees ook: 90's Forever zegt indoorversie vaarwel in MECC

Volgend jaar keert de organisatie terug met een nieuw concept.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen