Overslaan en naar de inhoud gaan

Line-up laatste editie 90's Forever Indoor bekend

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 13:36

Tijdens de laatste editie van 90's Forever Indoor in het MECC in Maastricht kunnen feestgangers onder anderen genieten van Charly Lownoise en Mental Theo.

Het iconische dj-duo, bekend van hits als Stars, Hardcore Feelings en Wonderful Days, viert in Maastricht het 25-jarige bestaan met een speciale show.

Line-up
Verder heeft de organisatie ook East 17, 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Twenty 4 Seven en Capella gestrikt. Ook de Amsterdamse volkszanger Danny de Munk en de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft maken hun opwachting.

Laatste keer
Het MECC in Maastricht is op 2 november voor de laatste keer het decor voor 90's Forever Indoor. De negende editie wordt de laatste keer. "We zullen een tijdperk afsluiten van negen mooie jaren waar meer dan 60.000 feestbeesten op de vloer stonden en er ruim 50 internationale artiesten het podium hebben beklommen", aldus het team achter het 90's festijn.

Lees ook: 90's Forever zegt indoorversie vaarwel in MECC

Volgend jaar keert de organisatie terug met een nieuw concept.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen