Overslaan en naar de inhoud gaan

Line-up laatste editie 90's Forever Indoor bekend

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 13:36

Tijdens de laatste editie van 90's Forever Indoor in het MECC in Maastricht kunnen feestgangers onder anderen genieten van Charly Lownoise en Mental Theo.

Het iconische dj-duo, bekend van hits als Stars, Hardcore Feelings en Wonderful Days, viert in Maastricht het 25-jarige bestaan met een speciale show.

Line-up
Verder heeft de organisatie ook East 17, 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Twenty 4 Seven en Capella gestrikt. Ook de Amsterdamse volkszanger Danny de Munk en de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft maken hun opwachting.

Laatste keer
Het MECC in Maastricht is op 2 november voor de laatste keer het decor voor 90's Forever Indoor. De negende editie wordt de laatste keer. "We zullen een tijdperk afsluiten van negen mooie jaren waar meer dan 60.000 feestbeesten op de vloer stonden en er ruim 50 internationale artiesten het podium hebben beklommen", aldus het team achter het 90's festijn.

Lees ook: 90's Forever zegt indoorversie vaarwel in MECC

Volgend jaar keert de organisatie terug met een nieuw concept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen