Overslaan en naar de inhoud gaan

Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 10:23

De 40ste editie van Bospop kon dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan. De organisatie van het festival in Weert keert volgend jaar terug met grotendeels hetzelfde programma.

Headliners als Sting en Kensington zijn volgend jaar gewoon te bewonderen in Weert. De organisatie is nog in onderhandeling met Lionel Richie.

Jubileum
Net als andere festivals kon Bospop dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie is dan ook blij dat een groot aantal artiesten alsnog acte de présence geven in 2021. De jubileumeditie is verplaatst naar 9, 10 en 11 juli.

Onderhandeltafel
De onderhandelingen met de overige bands uit de programmering van dit jaar lopen voorspoedig, zo laat het festival op de website weten. Melissa Etheridge is er in 2021 bij en onder anderen Heather Nova, De Dijk, Stahlzeit, Walter Trout, BLØF en voormalig Supertramp-frontman Rodger Hodgson zijn ook al vastgelegd.

Tickets
Mensen die al een ticket hadden bemachtigd voor deze editie hoeven geen nieuwe kaartje te kopen. De gekochte Bospopkaarten blijven geldig. De kaartverkoop voor Bospop 2021 gaat 1 juni van start.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen