Overslaan en naar de inhoud gaan

Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 10:23

De 40ste editie van Bospop kon dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan. De organisatie van het festival in Weert keert volgend jaar terug met grotendeels hetzelfde programma.

Headliners als Sting en Kensington zijn volgend jaar gewoon te bewonderen in Weert. De organisatie is nog in onderhandeling met Lionel Richie.

Jubileum
Net als andere festivals kon Bospop dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie is dan ook blij dat een groot aantal artiesten alsnog acte de présence geven in 2021. De jubileumeditie is verplaatst naar 9, 10 en 11 juli.

Onderhandeltafel
De onderhandelingen met de overige bands uit de programmering van dit jaar lopen voorspoedig, zo laat het festival op de website weten. Melissa Etheridge is er in 2021 bij en onder anderen Heather Nova, De Dijk, Stahlzeit, Walter Trout, BLØF en voormalig Supertramp-frontman Rodger Hodgson zijn ook al vastgelegd.

Tickets
Mensen die al een ticket hadden bemachtigd voor deze editie hoeven geen nieuwe kaartje te kopen. De gekochte Bospopkaarten blijven geldig. De kaartverkoop voor Bospop 2021 gaat 1 juni van start.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen