Overslaan en naar de inhoud gaan

Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 10:23

De 40ste editie van Bospop kon dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan. De organisatie van het festival in Weert keert volgend jaar terug met grotendeels hetzelfde programma.

Headliners als Sting en Kensington zijn volgend jaar gewoon te bewonderen in Weert. De organisatie is nog in onderhandeling met Lionel Richie.

Jubileum
Net als andere festivals kon Bospop dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie is dan ook blij dat een groot aantal artiesten alsnog acte de présence geven in 2021. De jubileumeditie is verplaatst naar 9, 10 en 11 juli.

Onderhandeltafel
De onderhandelingen met de overige bands uit de programmering van dit jaar lopen voorspoedig, zo laat het festival op de website weten. Melissa Etheridge is er in 2021 bij en onder anderen Heather Nova, De Dijk, Stahlzeit, Walter Trout, BLØF en voormalig Supertramp-frontman Rodger Hodgson zijn ook al vastgelegd.

Tickets
Mensen die al een ticket hadden bemachtigd voor deze editie hoeven geen nieuwe kaartje te kopen. De gekochte Bospopkaarten blijven geldig. De kaartverkoop voor Bospop 2021 gaat 1 juni van start.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen