Kerkhoflaan

Inwoners Geleense wijk mogen één miljoen euro verdelen

Inwoners van de Geleense wijk Lindenheuvel met postcode 6163 mogen één miljoen euro verdelen.

Beelden overval cafetaria Salina Geleen in Opsporing Verzocht (04 feb 2020)
Overvaller snackbar achtervolgt eigenares met mes

De overvaller van een snackbar in de Geleense wijk Lindenheuvel, lijkt meer oog te hebben gehad voor de eigenares van de snackbar dan voor de kassa.

Fakkelen Chemelot 2 (22 okt 2019)
Video: Trillende tuindeuren door opstart naftakraker

Omwonenden van Chemelot werden dinsdagochtend opgeschrikt door trillingen die ontstonden door de opstart van een van de naftakrakers van chemiebedrijf Sabic.

Landelijke documentaire over 'eenzame' Geleense wijk

De NPO zendt binnenkort een zesdelige documentaire uit over de Geleense volkswijk Lindenheuvel. In de afleveringen wordt het verhaal van de wijk en haar bewoners verteld, waarbij het thema eenzaamheid centraal staat.

Beste school te vinden in 'slechte wijk'

De bewoners van de wijk Lindenheuvel in Geleen kijken er zelf van op. De beste school van Limburg ligt in hun wijk.

Dode gevonden in Geleense woning

In Geleen is donderdagochtend een dode gevonden.

Wisselende reacties op mysterieuze spikkeltjes-uitkomst

Bewoners van de Meidoornstraat in Geleen reageren verschillend op het nieuws dat de mysterieuze spikkeltjes op hun auto's afkomstig zijn van een klein kevertje.

Kever verantwoordelijk voor mysterieuze spikkels Geleen

De mysterieuze spikkeltjes in de wijk Lindenheuvel in Geleen zijn afkomstig van de plataanridderwants, een klein kevertje.

Bureau wil onderzoek mysterieuze spikkels niet toelichten

Onderzoeksbureau Intertek uit Geleen wil niet toelichten waarom er geen spikkels op de auto's uit de getroffen wijk Lindenheuvel zijn onderzocht.

Geleense monumentjes gerestaureerd

De Heemkundevereniging Geleen heeft zich ingespannen om twee kleine monumenten te restaureren.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten