Overslaan en naar de inhoud gaan

Linda de Mol in Limburgs ‘naakt’

Geplaatst opdonderdag 26 maart 2015 - 22:35

Linda de Mol, Irene Moors, Anita Witzier, Yvon Jaspers en vijf andere presentatrices sieren de cover van LINDA. in pakken die door Mieke Kockelkorn (39) uit Maastricht zijn gemaakt.

Het gaat om naaktpakken die eerder fungeerden in een theaterstuk van Karmijnrood Podiumkunst en die ook op Fashionclash te zien waren. Het tijdschrift heeft deze maand ‘de naakte waarheid’ als thema.

'Te gek'
De Mol noemt de pakken in haar blad ‘te gek’. Kostuumontwerper Kockelkorn vindt het ‘een hele eer’ dat het blad voor haar werk koos. "Tijdens de tweedaagse fotoshoot in januari hebben we heel prettig kunnen samenwerken. Ik heb de pakken goed in de gaten gehouden zodat ze niet beschadigd zouden raken en ik heb geholpen bij het aantrekken ervan."

Gelaagd jersey
De pakken, stretch, bestaan uit gelaagd jersey. De testikels bij de twee mannenpakken bevatten de gele plastic binnenkant van chocolade verrassingseitjes, opgevuld met zand. Kockelkorn, met een knipoog: "Het moet goed hangen."

Lees vrijdag meer over dit onderwerp in de Limburgse kranten.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen
Eerste foto's van trouwjurk Chantal Janzen onthuld
Chantal Janzen, rtl, ANP
Chantal Janzen komt met eigen glossy
De Kwis - Onno en Bram
De Kwis neemt Moszkowicz en Hoes op de hak
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts