Overslaan en naar de inhoud gaan

Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen

Geplaatst opmaandag 9 februari 2015 - 10:02

Linda de Mol adviseert Chantal Janzen bij haar presentatiewerk voor de Duitse televisie.

Janzen is het gezicht van de Duitse versie van talentenshow The Voice Kids. De Mol was jarenlang een kijkcijferkanon bij de oosterburen en helpt nu haar vakgenoot. "Ik heb er met Linda over gesproken. Zij vindt het heel dapper van mij dat ik dit doe. Ze weet natuurlijk uit ervaring hoe moeilijk het is om zo’n show in het Duits te presenteren", vertelt ze in weekblad Story.

Taalbarrière
De uit Tegelen afkomstige blondine heeft de eerste opnames achter de rug. Janzen geeft toe dat 'het niet makkelijk is om in een andere taal te presenteren'. "Als je één op één met iemand in een andere taal praat, gaat dat meestal goed. In een studio is het zo anders."

'Relaxed blijven'
Een tip heeft ze alvast in haar oren geknoopt: niet in paniek raken. "Linda heeft mij het advies gegeven om heel relaxed te blijven. En ik moet geloof hebben in de ervaring die ik in Nederland heb opgedaan. Dan kom je er vanzelf op kracht doorheen, zei Linda."

'Genieten'
Janzen raakt nog meer gemotiveerd door de woorden van De Mol. "Die lieve woorden hebben echt geholpen. Het is nu een kwestie van genieten, en ik heb er beslist geen spijt van. Het is een enorme kans én een uitdaging. Daar houd ik wel van."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Verlinde: ‘Battle tussen Sylvie Meis en Chantal Janzen’
Eerste foto's van trouwjurk Chantal Janzen onthuld
Chantal Janzen, rtl, ANP
Chantal Janzen komt met eigen glossy
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV