Overslaan en naar de inhoud gaan

Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen

Geplaatst opmaandag 9 februari 2015 - 10:02

Linda de Mol adviseert Chantal Janzen bij haar presentatiewerk voor de Duitse televisie.

Janzen is het gezicht van de Duitse versie van talentenshow The Voice Kids. De Mol was jarenlang een kijkcijferkanon bij de oosterburen en helpt nu haar vakgenoot. "Ik heb er met Linda over gesproken. Zij vindt het heel dapper van mij dat ik dit doe. Ze weet natuurlijk uit ervaring hoe moeilijk het is om zo’n show in het Duits te presenteren", vertelt ze in weekblad Story.

Taalbarrière
De uit Tegelen afkomstige blondine heeft de eerste opnames achter de rug. Janzen geeft toe dat 'het niet makkelijk is om in een andere taal te presenteren'. "Als je één op één met iemand in een andere taal praat, gaat dat meestal goed. In een studio is het zo anders."

'Relaxed blijven'
Een tip heeft ze alvast in haar oren geknoopt: niet in paniek raken. "Linda heeft mij het advies gegeven om heel relaxed te blijven. En ik moet geloof hebben in de ervaring die ik in Nederland heb opgedaan. Dan kom je er vanzelf op kracht doorheen, zei Linda."

'Genieten'
Janzen raakt nog meer gemotiveerd door de woorden van De Mol. "Die lieve woorden hebben echt geholpen. Het is nu een kwestie van genieten, en ik heb er beslist geen spijt van. Het is een enorme kans én een uitdaging. Daar houd ik wel van."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Verlinde: ‘Battle tussen Sylvie Meis en Chantal Janzen’
Eerste foto's van trouwjurk Chantal Janzen onthuld
Chantal Janzen, rtl, ANP
Chantal Janzen komt met eigen glossy
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane