Hilarische video Chantal Janzen op vertrek Linda en Wendy

Chantal Janzen reageert met een ludieke video op het vertrek van Linda de Mol en Wendy van Dijk. De Tegelse lijkt het erg druk te krijgen door het vertrek van haar collega's. Ze heeft niet eens meer tijd voor de verjaardag van haar zoon.

Limburgers vallen in de prijzen bij Miljoenenjacht

Vijftig Geleendenaren zijn dinsdagavond in de prijzen gevallen bij het RTL-programma Miljoenenjacht.

Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

De bankrekening van Pascal Hamers (31) uit Meerssen ziet er plots stukken florissanter uit. Hij won een miljoen bij het RTL-programma Miljoenenjacht.

Limburgers in de prijzen gevallen bij Miljoenenjacht

Vier Kerkradenaren zijn zondagavond in de prijzen gevallen bij het televisieprogramma Miljoenenjacht.

Linda de Mol was niet blij met glossy Chantal Janzen

Linda de Mol was er niet bepaald gelukkig mee toen haar RTL 4-collega Chantal Janzen een eigen tijdschrift lanceerde.

Chantal Janzen, rtl, ANP
Chantal Janzen komt met eigen glossy

Chantal Janzen gaat de concurrentie aan met Linda de Mol. Het multitalent komt volgend jaar met een eigen glossy en begint ook een platform vol video's en nieuws.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten