Protest Limmel 4 aug 2021

Limmel en Leeijen kijken naar woningbouw

Buurtnetwerk Limmel en Rien Leeijen, eigenaar van het Tregaterrein die plannen heeft voor een Megaloods op die plek, hebben eindelijk om tafel gezeten.

Rien Leeijen
Zakenman Leeijen: 'Denk niet dat megaloods Limmel er komt'

Rien Leeijen gaat ervan uit dat zijn megaloods in de Maastrichtse wijk Limmel er niet komt.

Protest Limmel 28 aug 2021
CDA: bedrijventerrein bij MAA alternatief voor megaloods

Het CDA in het Limburgs Parlement vindt bedrijventerrein Aviation Valley bij Maastricht Aachen Airport (MAA) een goed alternatief voor het grote distributiecentrum dat langs de Noorderbrug bij de wijk Limmel gebouwd zou worden.

Raadsvergadering protest megaloods Limmel 7 sep 2021
Maastricht werpt drempel op tegen megaloods Limmel

De gemeenteraad van Maastricht gaat dwars voor de bouw van een megaloods in de wijk Limmel liggen.

Protest Limmel 28 aug 2021
Geschrokken van reacties: plan megaloods Limmel opgeschort

Het plan voor een megaloods in de Maastrichtse wijk Limmel gaat een paar maanden 'on hold'. Dat is het resultaat van een overleg tussen de gemeente en zakenman Rien Leeijen.

Rien Leeijen
Portret: Deze zakenman wil megaloods bouwen in Limmel

De Maastrichtse volkswijk Limmel is al weken in rep en roer over de mogelijke komst van een megaloods in de wijk. Zakenman Rien Leeijen uit Beringe wil op het Tregaterrein een 200 meter lange loods bouwen. Wie is de vermogende zakenman?

Protest Limmel 28 aug 2021
Video: 'Gemeente Maastricht kan megaloods tegenhouden'

Volgens het buurtnetwerk van de Maastrichtse wijk Limmel kan de gemeente de komst van een geplande megaloods blokkeren.

Protest Limmel 4 aug 2021
Wethouder: 'Wisseling eigenaar grond Limmel erg onverwacht'

Het stadsbestuur van Maastricht werd overvallen door de wissel van eigenaar van een voormalig fabrieksterrein in Limmel, en de plannen voor een loods op het stuk grond.

Protest Limmel 28 aug 2021
Honderden bij protest tegen distributiecentrum Limmel

Zo'n 300 mensen protesteren zaterdag in Maastricht tegen de bouw van een groot distributiecentrum tussen de wijk Limmel en de Maas.

Maastricht van Boven
Maastrichtse volkswijk in opstand tegen plannen loods

Een groot protest op zaterdag. Dat is het signaal van de bewoners van de volkswijk Limmel aan de gemeente Maastricht. Zij voelen zich overvallen door plannen voor het bouwen van een megaloods in de wijk.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten