Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse zangeres niet naar liveshows The Voice of Holland

Geplaatst opvrijdag 10 november 2017 - 22:29

Zangeres Cassidy Roeks uit Heerlen is vrijdagavond gesneuveld in de blind auditions van RTL-programma The Voice of Holland.

De ex-vriendin van volkszanger Thomas Berge wist de juryleden van de talentenjacht niet te overtuigen. Ze gaat dus niet door naar de liveshows.

Hel
Geen enkel jurylid draaide de stoel om. Ali B., Waylon en Miss Montreal twijfelden nog even, maar Anouk was minder enthousiast. "Wat een hel. Ik wil gewoon naar bed. Ik wil gewoon slapen verdomme", was het oordeel van de rockchick.

Ondanks het feit dat Thomas Berge en de Heerlense geen setje meer zijn, was hij er toch bij om de zangeres te steunen. "Ze krijgt een dikke knuffel van mij", zei de blonde zanger, die haar optreden wel goed vond.

Talentenjachten
De 21-jarige Roeks deed in het verleden mee aan de talentenjachten The Next Boy/Girl Band en Bloed, Zweet en Tranen

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen