Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse zakkenroller (17) opgepakt op station Den Helder

Geplaatst opmaandag 8 april 2019 - 12:28

De politie heeft zondagmiddag een 17-jarige zakkenroller uit Echt opgepakt op het station in Den Helder.

De Limburgse tiener werd samen met twee kompanen uit Den Helder (17 en 22 jaar) en een 17-jarige jongeman uit Dronten in de boeien geslagen, zo meldt de politie Den Helder op Facebook.

Haarlem
De politie kwam het viertal op het spoor nadat een 19-jarige vrouw in de rij bij een bushalte langs de Stationsweg in Haarlem erachter kwam dat haar telefoon weg was. Ze belde de politie en zei dat er een groepje van vier jongens achter haar in de rij stond.

Trein
De vier jongemannen hadden ondertussen de trein naar Den Helder genomen. Op het station werden ze opgewacht door de politie en in de boeien geslagen. Ze bleken de telefoon van de 19-jarige vrouw op zak te hebben. Het viertal zit vast voor verder onderzoek.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen