Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse zakkenroller (17) opgepakt op station Den Helder

Geplaatst opmaandag 8 april 2019 - 12:28

De politie heeft zondagmiddag een 17-jarige zakkenroller uit Echt opgepakt op het station in Den Helder.

De Limburgse tiener werd samen met twee kompanen uit Den Helder (17 en 22 jaar) en een 17-jarige jongeman uit Dronten in de boeien geslagen, zo meldt de politie Den Helder op Facebook.

Haarlem
De politie kwam het viertal op het spoor nadat een 19-jarige vrouw in de rij bij een bushalte langs de Stationsweg in Haarlem erachter kwam dat haar telefoon weg was. Ze belde de politie en zei dat er een groepje van vier jongens achter haar in de rij stond.

Trein
De vier jongemannen hadden ondertussen de trein naar Den Helder genomen. Op het station werden ze opgewacht door de politie en in de boeien geslagen. Ze bleken de telefoon van de 19-jarige vrouw op zak te hebben. Het viertal zit vast voor verder onderzoek.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen