Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse zakkenroller (17) opgepakt op station Den Helder

Geplaatst opmaandag 8 april 2019 - 12:28

De politie heeft zondagmiddag een 17-jarige zakkenroller uit Echt opgepakt op het station in Den Helder.

De Limburgse tiener werd samen met twee kompanen uit Den Helder (17 en 22 jaar) en een 17-jarige jongeman uit Dronten in de boeien geslagen, zo meldt de politie Den Helder op Facebook.

Haarlem
De politie kwam het viertal op het spoor nadat een 19-jarige vrouw in de rij bij een bushalte langs de Stationsweg in Haarlem erachter kwam dat haar telefoon weg was. Ze belde de politie en zei dat er een groepje van vier jongens achter haar in de rij stond.

Trein
De vier jongemannen hadden ondertussen de trein naar Den Helder genomen. Op het station werden ze opgewacht door de politie en in de boeien geslagen. Ze bleken de telefoon van de 19-jarige vrouw op zak te hebben. Het viertal zit vast voor verder onderzoek.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen