Huub Narinx reageert op troonrede (21 sep 2021)

Limburgse werkgevers: 'Remkes sterke pion in Den Haag'

De Limburgse werkgevers vinden het hoog tijd dat de politici in Den Haag stoppen met hun verkiezingsretoriek en snel beginnen aan een nieuw kabinet.

thuis werken, thuiswerken, teams, zoom, skype, laptop, home office, (stock)
'Mensen blijven in de toekomst thuiswerken'

Het advies om zo veel mogelijk thuis te werken is dit weekend geschrapt. Als mensen op hun werkplek anderhalve meter afstand kunnen houden, mogen ze weer op locatie werken. Directeur Huub Narinx van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) verwacht dat mensen ook in de toekomst thuis blijven werken.

bart verspagen (18 dec 2020)
'Coronavaccin kan Limburgse economie genezen'

Met een werkend coronavaccin is de Limburgse economie er weer snel bovenop.

Failliet
Narinx: 'Cijfers faillissementen zijn gecamoufleerd'

De cijfers van de faillissementen in Limburg geven volgens Huub Narinx van de Limburgse Werkgevers Vereniging een vertekend beeld. Volgens die CBS-cijfers gingen dit jaar fors minder bedrijven failliet dan in 2019.

Stil tafelgesprek Huub Narinx 18-09
LWV zag dringende oproep om thuis te werken niet aankomen

De Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) zag niet aankomen dat het kabinet inzet op zoveel mogelijk thuiswerken om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Werk kantoor
Werkgevers: grote zorgen over extra kosten door quarantaine

De Limburgse Werkgevers Vereniging en VNO-NCW Brabant Zeeland luiden de noodklok over het tekort aan coronatesten. Werkgevers hebben volgens de verenigingen grote zorgen over extra kosten vanwege de thuisquarantaine van medewerkers.

Giel Braun lwv (15 sep 2020)
LWV: CO2-heffing kabinet grote misvatting

Voorzitter Giel Braun van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) heeft zware kritiek op het voornemen van het kabinet om vast te houden aan een CO2-heffing voor bedrijven.

ondernemers lege winkelstraat
Werkgeversclub blij met toezegging: 'Maar ook open eindjes'

De toezegging van premier Mark Rutte dat er een tweede steunpakket komt voor noodlijdende ondernemers in de coronacrisis, heeft voor opluchting gezorgd bij de verder gematigd positieve Limburgse Werkgevers Vereniging.

economie stockfoto (17 mrt 2020)
Gevolgen corona nog lang voelbaar: 'Economisch bloedbad'

Het bedrijfsleven heeft nog zeker een half jaar last van de coronacrisis en de economische gevolgen van de virusuitbraak zijn nóg langer voelbaar.

Geld euro's
LWV: Noodfonds nodig voor bedrijven vanwege corona

De Limburgse Werkgevers Vereniging (LVW) pleit vanwege de corona-uitbraak voor een noodfonds voor bedrijven.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten