Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse waterschappen ontvangen 'De Tien Gouden Regels'

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 8:15

Het Nationaal Jeugdwaterbestuur overhandigt vrijdag, aan de twee waterschappen in Limburg, 'De Tien Gouden Regels'.

Daarmee moet de jeugd meer betrokken worden bij het werk van de waterschappen en worden geinteresseerd in de toekomst voor een waterschap te werken.

Wereldwaterdag
In Venlo nemen de voorzitters van de waterschappen, Toine Gresel en Jan Schrijen, de regels in ontvangst. Dat doen ze in het kader van Wereldwaterdag op 20 maart. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de Waterschapsverkiezingen op 18 maart. Die worden samen met de verkiezingen voor Provinciale Staten gehouden.

14 tot en met 18 jaar
Het Jeugdwaterbestuur bestaat uit een groep jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Limburg wordt vertegenwoordigd door Tijn Derks uit Venray en Jonathan Felix uit Obbicht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Waterschap negeert regels bij aanbesteding communicatieklus
De week in beeld: Mooi weer, brandend hooi en een granaat
Jonathan (17) wil voor de VVD het provinciehuis in
Media weer centraal in tweede thriller Toine Gresel
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen