Overslaan en naar de inhoud gaan

'Limburgse voetbalclubs niet interessant voor bedrijven'

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2015 - 14:46

De Limburgse voetbalclubs zijn te klein om interessant te zijn voor het bedrijfsleven. Alleen als ze samengaan, kan dat veranderen.

Dat zegt directeur Wim Weijnen van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV).

Hij reageert op uitspraken van eurocommissaris Frans Timmermans, die vindt dat het Limburgse bedrijfsleven te weinig financiële steun geeft aan de vier Limburgse profclubs.

Meer bieden
Volgens de LWV-voorzitter is de tijd van handjes ophouden voorbij. De clubs moeten meer bieden dan alleen maar reclameborden en skyboxen in ruil voor sponsorgeld, vindt Weijnen (beluister het geluidsfragment).

Limburgse clubs te klein voor het bedrijfsleven.

Lees ook: Timmermans breekt lans voor sponsoring Limburgse clubs

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Nieuwe sponsornaam op shirt Roda JC
Roda breekt met Solland en speelt in blanco shirts
Handbalcoach: 'Kleine sporten vinden moeilijk sponsoren'
Nieuwe sponsor voor handbalsters V&L
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen