Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse triatleten niet in top tien in Hamburg

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 21:31

Limburgse triatleten hebben in Hamburg geen rol van betekenis gespeeld in de Wasser Sprint Triatlon.

Zowel de vrouwen als de mannen eindigden niet in de top tien.

14 seconden
Quinty Schoens uit Stein eindigde in de door Laura Lindemann gewonnen wedstrijd als 22e en Rani Skrabanja uit Cadier en Keer moest met een 26e plaats genoegen nemen. Beide triatletes hadden voor de 750 meter zwemmen, 21 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen ruim anderhalve minuut meer nodig dan de Duitse winnares, maar hun onderling verschil bedroeg slechts 14 seconden.

Mannen in achterhoede
Bij de mannen eindigden Youri Keulen en Jesse Cuijpers in de achterhoede. De uit Spaubeek afkomstige Keulen finishte in een tijd van 58 minuten en 17 seconden en dat leverde hem de 44e plaats op. Jesse Cuijpers uit Beek kwam zeven seconden na Keulen over de finish en werd als 45e geklasseerd. De Hamburg Wasser sprint triatlon werd gewonnen door Tim Hellwig, die een fractie eerder dan de Fransman Paul Georgenthum over de finishlijn kwam. Beiden noteerden een tijd van 53 minuten en 8 seconden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen