Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse trainer aan roer bij NAC na ontslag Brood en Vrede

Geplaatst opdinsdag 31 december 2019 - 15:44

Willem Weijs is aangesteld als interim-hoofdcoach van NAC Breda.

De 32-jarige uit Broekhuizenvorst afkomstige trainer neemt voorlopig de honneurs waar van de weggestuurde coach Ruud Brood en diens assistent Regillio Vrede.

Tegenvallende resultaten, geen vertrouwen
Brood en Vrede, in het verleden beide werkzaam bij Roda JC, moesten dinsdag het veld ruimen. Aanleiding daarvoor zijn de tegenvallende resultaten van de Bredanaars en het gebrekkige vertrouwen van directie én spelers in de onderlinge samenwerking.

Succes
“De reden is niet de meeste vrolijke", zegt Weijs op de clubsite over zijn aanstelling. "Ik besef dat er veel van mij gevraagd wordt, maar ik zal me met alles wat ik heb inzetten om daarmee een bijdrage te leveren aan het succes van NAC."

Trainingskamp
Weijs staat vanaf 2 januari voor de groep. NAC belegt dan, in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, een trainingskamp in Portugal.

Jeugdtrainer
Weijs blijft aan totdat NAC een nieuwe hoofdtrainer voor de lange termijn heeft gevonden. Hij werkte al als assistent-trainer bij de Bredanaars. Daarvoor was hij jeugdtrainer bij NAC. Ook werkte hij bij de jeugdafdeling van Ajax en PSV.

Zesde
NAC won dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen weliswaar de eerste periodetitel, maar zakte daarna naar plek zes op de ranglijst. De geel-zwarten willen graag snel terugkeren naar de Eredivisie, waaruit de club afgelopen zomer degradeerde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV