Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse topman alleen aan het roer van RTL Group

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 11:20

Bert Habets is vanaf 1 januari de enige topman van RTL Group, het moederbedrijf van RTL Nederland.

De Hoensbroekenaar (46) deelde de functie sinds dit jaar met Guillaume de Posch, maar die doet op eigen initiatief een stapje opzij, zo meldt RTL.

Het mediaconcern stelt geen nieuwe mede-topman aan, maar geeft financieel directeur Elmar Heggen extra verantwoordelijkheden als adjunct.

Lees ook: RTL-topman Bert Habets maakt promotie

Digitalisering
Habets kwam in maart over van RTL Nederland, waar hij een belangrijke rol speelde bij de digitalisering van van de zender. RTL Group-voorzitter Thomas Rabe prijst zijn inbreng op dat vlak en verwacht dat hij die omvorming ook bij het moederbedrijf kan voortzetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen