Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse toerisme-ondernemers benutten subsidie

Geplaatst opvrijdag 9 maart 2018 - 16:01

Inmiddels hebben 50 toeristische ondernemers een subsidie van maximaal 2500 euro gekregen om hun bedrijf te verbeteren.

Het geld is bijvoorbeeld bedoeld voor het maken van een investerings- of marketingplan.

Coaching
Ook kan het worden gebruikt voor het volgen van een cursus om meer inzicht te krijgen in kansrijke nieuwe ontwikkelingen. Verder kan ook coaching of begeleiding van de subsidie worden betaald.

BloteVoeten
PvdA-gedeputeerde Eric
Geurts reikte de subsidie symbolisch uit aan de uitbater van het BloteVoetenPark in Brunssum.

Initiatiefrijk
Volgens de gedeputeerde is eigenaar Wil Bekker een goed voorbeeld van een
initiatiefrijke, professionele ondernemer. "Zijn bedrijf is in tien jaar tijd geleidelijk gegroeid van 3 duizend naar 40 duizend bezoekers per jaar", aldus Geurts.

De ondernemer gaat de provinciale subsidie gebruiken voor het opstellen van een plan om met name via online meer bezoekers te trekken, bijvoorbeeld in de daluren of door het aanbieden van arrangementen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen