Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse terrassen beter gewaardeerd in Terras Top 100

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 11:00

Veertien Limburgse terrassen hebben dit jaar een plekje weten te bemachtigen in de Terras Top 100 van horecavakblad Misset Horeca.

Dat zijn er vijf meer dan vorig jaar.

8 juli
Welke posities de Limburgse terrassen hebben, wordt op 9 juli bekendgemaakt als de complete lijst gepresenteerd wordt. Wel zijn de cafés en restaurants die tot de beste honderd van Nederland behoren, al op de hoogte gesteld dat ze de lijst gehaald hebben.

Vijf opnieuw gekozen
In 2018 stonden er nog negen Limburgse terrassen op de lijst. Vijf daarvan zijn dit jaar opnieuw te vinden: Luna in Stein, het Maashotel en Bij Christoffel in Broekhuizen en Diverso in Nederweert.

Het Maashotel
Het beste Limburgse terras van 2019 is volgens Misset Horeca te vinden in Het Maashotel in Broekhuizen. "We hebben de eigenaren al laten weten dat ze in ieder geval de top 10 gehaald hebben", laat een woordvoerder weten. Welke positie ze daarin hebben, blijft nog even geheim.

Tien terrassen zijn dit jaar nieuw op de lijst. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan op de blauwe icoontjes op het kaartje hieronder:

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen