Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse terrassen beter gewaardeerd in Terras Top 100

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 11:00

Veertien Limburgse terrassen hebben dit jaar een plekje weten te bemachtigen in de Terras Top 100 van horecavakblad Misset Horeca.

Dat zijn er vijf meer dan vorig jaar.

8 juli
Welke posities de Limburgse terrassen hebben, wordt op 9 juli bekendgemaakt als de complete lijst gepresenteerd wordt. Wel zijn de cafés en restaurants die tot de beste honderd van Nederland behoren, al op de hoogte gesteld dat ze de lijst gehaald hebben.

Vijf opnieuw gekozen
In 2018 stonden er nog negen Limburgse terrassen op de lijst. Vijf daarvan zijn dit jaar opnieuw te vinden: Luna in Stein, het Maashotel en Bij Christoffel in Broekhuizen en Diverso in Nederweert.

Het Maashotel
Het beste Limburgse terras van 2019 is volgens Misset Horeca te vinden in Het Maashotel in Broekhuizen. "We hebben de eigenaren al laten weten dat ze in ieder geval de top 10 gehaald hebben", laat een woordvoerder weten. Welke positie ze daarin hebben, blijft nog even geheim.

Tien terrassen zijn dit jaar nieuw op de lijst. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan op de blauwe icoontjes op het kaartje hieronder:

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen