Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse terrassen beter gewaardeerd in Terras Top 100

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 11:00

Veertien Limburgse terrassen hebben dit jaar een plekje weten te bemachtigen in de Terras Top 100 van horecavakblad Misset Horeca.

Dat zijn er vijf meer dan vorig jaar.

8 juli
Welke posities de Limburgse terrassen hebben, wordt op 9 juli bekendgemaakt als de complete lijst gepresenteerd wordt. Wel zijn de cafés en restaurants die tot de beste honderd van Nederland behoren, al op de hoogte gesteld dat ze de lijst gehaald hebben.

Vijf opnieuw gekozen
In 2018 stonden er nog negen Limburgse terrassen op de lijst. Vijf daarvan zijn dit jaar opnieuw te vinden: Luna in Stein, het Maashotel en Bij Christoffel in Broekhuizen en Diverso in Nederweert.

Het Maashotel
Het beste Limburgse terras van 2019 is volgens Misset Horeca te vinden in Het Maashotel in Broekhuizen. "We hebben de eigenaren al laten weten dat ze in ieder geval de top 10 gehaald hebben", laat een woordvoerder weten. Welke positie ze daarin hebben, blijft nog even geheim.

Tien terrassen zijn dit jaar nieuw op de lijst. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan op de blauwe icoontjes op het kaartje hieronder:

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen