Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse teams eindigen voorin in Hellendoorn Rally

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 15:17

De Limburgse teams, die deelnemen aan het nationaal rallykampioenschap, zijn in de Hellendoorn Rally in de top tien geëindigd.

Lambert Parren uit Haelen legde met navigator John Coumans na veertien klassementproeven beslag op achtste plaats in het algemeen klassement.

Achterstand
Hij had bijna zes minuten achterstand op Jasper van den Heuvel en navigator Lisette Bakker, die de 38e editie van de Eurol Hellendoorn Rally op hun naam schreven. Henk Vossen uit Tegelen reed deze rally met Lieke Bouman-Dautzenberg als navigator.

170 kilometer
Zij hadden na vier klassementsproeven in het pikkedonker en de tien proeven op zaterdag in totaal 170 kilometer zeven minuten en 40 seconden achterstand op de winnaars en moesten met een negende plaats genoegen nemen. Er namen in totaal 60 teams deel aan de Hellendoornrally

Flinke voorsprong
In de strijd om het kampioenschap in hun klasse moest de 74-jarige Vossen de leiding afstaan aan Lambert Parren. De twee Limburgse teams hebben inmiddels een flinke voorsprong op Marc de Groot en moeten eind oktober in de Twente Rally uitmaken wie met de titel aan de haal gaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen