Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse teams eindigen voorin in Hellendoorn Rally

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 15:17

De Limburgse teams, die deelnemen aan het nationaal rallykampioenschap, zijn in de Hellendoorn Rally in de top tien geëindigd.

Lambert Parren uit Haelen legde met navigator John Coumans na veertien klassementproeven beslag op achtste plaats in het algemeen klassement.

Achterstand
Hij had bijna zes minuten achterstand op Jasper van den Heuvel en navigator Lisette Bakker, die de 38e editie van de Eurol Hellendoorn Rally op hun naam schreven. Henk Vossen uit Tegelen reed deze rally met Lieke Bouman-Dautzenberg als navigator.

170 kilometer
Zij hadden na vier klassementsproeven in het pikkedonker en de tien proeven op zaterdag in totaal 170 kilometer zeven minuten en 40 seconden achterstand op de winnaars en moesten met een negende plaats genoegen nemen. Er namen in totaal 60 teams deel aan de Hellendoornrally

Flinke voorsprong
In de strijd om het kampioenschap in hun klasse moest de 74-jarige Vossen de leiding afstaan aan Lambert Parren. De twee Limburgse teams hebben inmiddels een flinke voorsprong op Marc de Groot en moeten eind oktober in de Twente Rally uitmaken wie met de titel aan de haal gaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen