Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Subaru-monteur in de race voor wereldtitel

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 5:55

Hij kan eigenlijk niet gemist worden bij zijn werkgever in Ransdaal, maar automonteur Danny Teheux stapt zaterdag toch echt in het vliegtuig naar Tokyo.

Daar gaat hij met vijftien concurrenten de strijd aan voor de WK-titel beste Subaru-automonteur.

De 51-jarige inwoner van St. Geertruid behaalde eerder dit jaar in Brussel de Europese titel en mag daarom naar Japan.

Lees ook: Limburger kroont zich tot beste Subaru-monteur van Europa

Voorbereiding
Ter voorbereiding heeft hij extra cursussen gevolgd en vragen bekeken die bij eerdere edities gesteld werden. Hij is dan ook niet zozeer bang voor de concurrenten, maar wel voor de tijd. Want voor het oplossen van storingen in bijvoorbeeld de motor staat een vaste tijd.

Overall
Het WK is dinsdag en woensdag en dan wordt ook bekend wie zich beste Subaru-automonteur van de wereld mag noemen. Zijn baas Herman Eussen hoopt in ieder geval dat zijn monteur snel weer terug is in Nederland, want in de tussentijd moet hij zelf weer de overall aantrekken en aan de auto's sleutelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen