Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Subaru-monteur in de race voor wereldtitel

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 5:55

Hij kan eigenlijk niet gemist worden bij zijn werkgever in Ransdaal, maar automonteur Danny Teheux stapt zaterdag toch echt in het vliegtuig naar Tokyo.

Daar gaat hij met vijftien concurrenten de strijd aan voor de WK-titel beste Subaru-automonteur.

De 51-jarige inwoner van St. Geertruid behaalde eerder dit jaar in Brussel de Europese titel en mag daarom naar Japan.

Lees ook: Limburger kroont zich tot beste Subaru-monteur van Europa

Voorbereiding
Ter voorbereiding heeft hij extra cursussen gevolgd en vragen bekeken die bij eerdere edities gesteld werden. Hij is dan ook niet zozeer bang voor de concurrenten, maar wel voor de tijd. Want voor het oplossen van storingen in bijvoorbeeld de motor staat een vaste tijd.

Overall
Het WK is dinsdag en woensdag en dan wordt ook bekend wie zich beste Subaru-automonteur van de wereld mag noemen. Zijn baas Herman Eussen hoopt in ieder geval dat zijn monteur snel weer terug is in Nederland, want in de tussentijd moet hij zelf weer de overall aantrekken en aan de auto's sleutelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond