Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse sterrenkok wint internationale prijs

Geplaatst opmaandag 28 november 2016 - 18:42

Sterrenkok Margo Reuten uit Maasbracht heeft een prestigieuze internationale prijs gewonnen.

In Japan wordt ze dinsdag uitgeroepen tot 'Lady Chief of the Year 2017'. De prijs wordt uitgereikt door Relais & Chateaux. Dat is een groep van internationale exclusieve hotels en restaurants wereldwijd. Binnen dat samenwerkingsverband worden elk jaar awards uitgedeeld voor medewerkers van aangesloten restaurants.

Twee Michelinsterren
Margo Reuten is chefkok van het met twee Michelinsterren bekroonde Da Vinci in Maasbracht. Samen met Chateau Sint Gerlach in Valkenburg is Da Vinci vanuit Limburg aangesloten bij Relais & Chateaux. Het is niet voor het eerst dat Reuten de prijs krijgt. In 1996 won ze deze ook al eens.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Beste Wijnrestaurant van het land ligt in Limburg
Restaurant Horeca Uiteten
De Leuf verliest tweede Michelin-ster
Mexicano friet patat eten fastfood
Chefkok in Snackmasters: 'Nooit gehoord van een mexicano'
Limburg snakt naar een nieuwe Michelinster
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen