Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse springamazones genomineerd voor prijs

Geplaatst opwoensdag 5 december 2018 - 13:27

Springamazones Sanne Thijssen uit Sevenum en Lisa Nooren uit Maastricht zijn genomineerd voor de verkiezing talent van het jaar van de nationale bond.

In totaal nomineerde de KNHS 11 talentvolle ruiters en amazones.

Het KNHS Talent van het Jaar 2018 wordt bekend gemaakt op zaterdag 26 januari tijdens Jumping Amsterdam in de RAI. Beide amazones maken al jaren deel uit van de nationale selectie. Bondscoach Rob Ehrens neemt de twee Limburgse talenten regelmatig mee op concours om ervaring op te doen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen