Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse scoort telefoonnummer verleider Temptation Island

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 13:35

De Heerlense Mindy heeft vlinders in haar buik. Ze heeft het telefoonnummer gescoord van haar favoriete verleider van Temptation Island: de breedgeschouderde Thomas.

De Heerlense zat donderdagavond met haar collega's in de studio van Temptation Talk, het praatprogramma dat altijd na afloop van de RTL-televisiehit te zien is. En daar is misschien wel het fundament gelegd voor een mooie romance.

Limburgs accent
De Heerlense kreeg in de rij voor de televisiestudio de vraag of ze een favoriete verleider had. Toen ze de naam van Thomas had gezegd, kreeg ze te horen dat de 23-jarige Hagenees toevallig te gast was in de studio. "Toen vroegen ze of ik hem live op televisie een vraag wilde stellen", zegt ze. "Dat wilde ik liever niet omdat ze dan m'n Limburgse accent op televisie zouden horen."

Live
Gelukkig voor Mindy was ze in het gezelschap van een collega uit Den Helder. En aangezien zij geen zachte g heeft, offerde zij zich op om de vraag voor de verliefde Heerlense blondine te stellen. En zo vroeg ze dus live op tv of ze het telefoonnummer van Thomas kon krijgen. "Ja, telefoonnummers deel ik gewoon uit hoor. Zeker", zei de hunk.

Instagram
Na afloop van de uitzending heeft Mindy niet meer de kans gehad om haar favoriete verleider even te spreken. Dus terug naar Heerlen zonder telefoonnummer. "Toen heb ik hem via Instagram een berichtje gestuurd met de vraag of hij niet iets was vergeten", zegt ze. Enkele minuten later had ze al een berichtje terug van de verleider van de 'ultieme relatietest'. Helaas voor Mindy is het vooralsnog daarbij gebleven en zijn er geen berichtjes meer verstuurd. "Maar wie weet stuur ik hem nog wel een berichtje."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen