Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse schone op sexy Boerinnen Kalender 2018

Geplaatst opwoensdag 4 oktober 2017 - 21:25

De 19-jarige Julia Kurvers uit Berkelaar schittert op de bekende Boerinnen Kalender van 2018.

"Ik wil laten zien dat ik trots ben op de agrarische sector", vertelt de trotse boerin tegen 1Limburg.

'Echt iets voor jou'
Elk jaar zitten vele mannen te wachten tot ze hem weer kunnen bestellen; de spraakmakende Boerinnen Kalender. Daarop schitteren sexy geklede boerenvrouwen die de agrarische sector een warm hart toedragen. Voor de editie van 2018 verschijnt de Berkelaarse boerendochter Julia Kurvers op de kalender. "Iemand tipte mij en zei 'dat is echt iets voor jou'."

Honderden aanmeldingen
Een jaar geleden meldde de 19-jarige zich aan voor de kalender. "Ik dacht 'ach leuk, ik zie wel hoe het loopt." Ineens hoorde zij dat ze uit honderden aanmeldingen uit het hele land tot de selectie van de laatste 30 behoorde en later bij de laatste 13 die op de kalender verschijnen. In augustus ging zij naar een veehouderij in Lunteren voor de fotoshoot.

Boerendochter
Julia is een echte boerendochter. Haar ouders hebben een varkensbedrijf in Berkelaar waar zij zo nu en dan bijspringt als het nodig is. Met haar verschijning op de kalender wil ze het boerenleven in een positief daglicht zetten. "Super leuk dat ik op de kalender sta, maar ik wil vooral laten zien hoe trots ik op de agrarische sector en de hardwerkende boeren ben."

Foto: Julia Kurvers

Verpleegkunde
Het bedrijf overnemen, dat ziet het kalendermodel nog niet snel gebeuren. "Ik zit momenteel in het laatste jaar van de studie verpleegkunde en loop stage in het ziekenhuis in Roermond. Daarnaast doe ik ook nog modellenwerk. Mocht het echt zo ver komen, dan zou ik er zeker over nadenken. De fotoshoot voor de kalender was voor mij wel de perfecte kans om alles met elkaar te combineren."

Hoe de foto's zijn geworden en welke maand Julia de mannen toelacht, is nog niet bekend. Vrijdagavond is de releaseparty van de kalender.

Meer weten over het Limburgse model? Donderdagavond schuift Julia aan bij Avondgasten op L1.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen