Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse remix binnen 5 dagen één miljoen keer gestreamd

Geplaatst opdonderdag 28 februari 2019 - 6:44

De 21-jarige Sittardenaar Jordy Gobbels, in de dj-wereld bekend als Chasner, heeft met een remix binnen vijf dagen de magische grens van één miljoen streams doorbroken.

Dat schrijft de talentvolle dj zijn Facebookpagina.

Remix
Samen met Afrojack heeft de Sittardenaar het nummer Say my Name van David Guetta onder handen genomen. Het nummer lijkt in de smaak te vallen. Via Spotify hebben meer dan één miljoen danceliefhebbers naar de samenwerking geluisterd.

Platencontract
Het is niet voor het eerst dat de Sittardenaar samenwerkt met megaster Afrojack. Vorig jaar heeft Gobbels dan ook een contract getekend bij Wall Recordings, het label van de dj-grootheid. Sindsdien heeft de boomlange plaatjesdraaier het Limburgse talent onder zijn hoede genomen.

Lees ook: Talentvolle Limburgse dj brengt track met Afrojack uit

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen