Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse regisseurs werken mee aan 'Van God Los'

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 9:53

Regisseurs Michiel ten Horn uit Horst en Rob Lücker uit Tegelen werken mee aan het nieuwe seizoen van 'Van God Los'. Dat heeft producent Pupkin bekendgemaakt.

De opnames van de vierde reeks van de dramaserie starten later dit jaar.

Aanmodderfakker en Das Wad
Ten Horn is de regisseur van Aanmodderfakker, die afgelopen jaar diverse Gouden Kalveren won. Op het filmgala won ook Lücker een van de filmprijzen, voor zijn korte film Das Wad.

Bende van Venlo
Ook onder anderen Eddy Terstall en Urszula Antoniak maken afleveringen in de serie waarbij de verhalen geïnspireerd zijn op waargebeurde misdrijven. Aan de reeks die sinds 2011 te zien is, ligt de film over de Bende van Venlo uit 2003 ten grondslag.

Het is nog onbekend welke acteurs in de nieuwe reeks te zien zullen zijn.

Proefafleveringen in Duitsland
Productiemaatschappij Pupkin liet ook weten met Duitse collega’s aan een Duitse versie van de serie te werken. Drie proefafleveringen moeten in het najaar te zien zijn op RTL2.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Filmposter Aanmodderfakker
Aanmodderfakker verkozen tot beste bioscoopfilm 2014
Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Aanmodderfakker wordt ingestuurd naar Emmy's
Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Film Aanmodderfakker zaterdag op televisie
Gluckauf en Aanmodderfakker strijden om scenarioprijs
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen