Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse 'realityster' wil meedoen aan Expeditie Robinson

Geplaatst opwoensdag 8 maart 2017 - 15:47

Meerdere Limburgers gaven al aan mee te willen doen aan Expeditie Robinson. Daar voegt zich nu ook Nancy Aerts bij, de Landgraafse die bekend is van het programma Thuis voor de Buis.

In het programma werden mensen gevolgd terwijl ze televisie kijken. Thuis voor de Buis trok regelmatig bijna een miljoen mensen.

Expeditie Robinson
Nancy Aerts was met haar gezin één van de mensen die gevolg werd en blijkbaar smaakt dat optreden naar meer. De Landgraafse wil nu namelijk ook meedoen aan Expeditie Robinson. In totaal zijn er vier plekken voor niet bekende deelnemers op het eiland.

Mensen die mee willen doen moeten een video insturen. De filmpjes met de meeste likes worden uitgenodigd voor een castingweekend waar vier Robinsons worden uitgekozen.

Hoogtevrees
Volgens Aerts is zij geschikt voor het programma omdat ze inventief is en dingen kan bouwen. Het enige probleem is dat Aerts last heeft van hoogtevrees, maar daar wil ze zich graag overheen zetten, vertelt ze in de video.

Lees ook: Limburgse volleybalster wil meedoen aan Expeditie Robinson.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgers melden zich voor Expeditie Robinson
Ophef over niet ondertitelen Limburgers
gerard joling, gordon
Geer en Goor op bezoek bij ouderen in Landgraaf
Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen