Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse rallyrijders in top tien in Hellendoorn

Geplaatst opzondag 19 september 2021 - 10:54

Lambert Parren en Henk Vossen zijn in de derde ronde van het Open Nederlands Rallykampioenschap in de top tien geëindigd.

De in Haelen wonende Parren eindigde in de Eurol Hellendoorn Rally met navigator Frank Stultiens als achtste, Henk Vossen uit Tegelen legde met Lieke Bouwman-Dautzenberg beslag op de tiende plaats in de RC2-klasse.

Eén minuut
Parren nam met een Mitsubishi Lancer Evo X aan de Rally deel en had voor de klassementsproeven 1 uur, 18 minuten en 16,1 seconden nodig. Vossen had met de Ford Fiesta R5 ruim een minuut meer nodig dan zijn streekgenoot.

Kobus en Nortier winnaar
De Hellendoorn Rally 2021 werd gewonnen Gert-Jan Kobus en navigator Martin Nortier. Zij legden de klassementsproeven af in 1 uur, 12 minuten en 32,7 seconden en waren na 132 kilometer 2,3 seconden sneller dan Bob de Jong die beslag legde op de tweede plaats.

Eendaags evenement
De Hellendoorn Rally was vele jaren een tweedaags evenement met deelname van aansprekende buitenlandse coureurs. Vorig jaar werd de rally geschrapt en was het lang onzeker of de editie van dit jaar doorgang zou vinden. Besloten werd de rally te beperken tot een eendaagse wedstrijd met tien klassementsproeven met een gezamenlijke lengte van 132 kilometer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen