Merel Koman Blackbird (27 dec 2019)

Dit zijn de winnaars van de Limburgse Popprijzen 2020

De Maastrichtse zangeres en rapper Odillia, het Venlose poppodium Grenswerk en zangeres Blackbird hebben donderdag de Limburgse Popprijzen 2020 in de wacht gesleept.

poppodium, poppodia, optreden, muziek, concert, band, zingen (stock)
Nieuwe categorie Limburgse Popprijs

Het jaarlijkse Limburgse Popprijzengala wordt uitgebreid met een nieuwe categorie. Naast de categorie├źn 'artiest' en 'sector' wordt dit jaar ook een publieksprijs in het leven geroepen.

DVERS
Video: Festival DVERS in Sittard

Op een druilerige zaterdagavond ging in Sittard de elfde editie van het Euregionaal showcasefestival DVERS van start.

Limburgse Popprijs 2019 Ragtime Rumours (28 sep 2019)
Popprijs voor Ragtime Rumours en Parkstad Popstad

The Ragtime Rumours en Parkstad Popstad hebben zaterdag de Limburgse Popprijs 2019 gewonnen.

Muziek
Dit zijn de kanshebbers op de Limburgse Popprijs

De nominaties voor de Limburgse Popprijs zijn bekend. Tijdens showcasefestival DVERS in Sittard worden binnenkort awards uitgereikt in de categorie├źn artiest en sector.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten