Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse politie helpt na dodelijk ongeval Millen

Geplaatst opdinsdag 5 januari 2021 - 19:41

De Limburgse politie zoekt mee naar de automobilist die op Nieuwjaarsdag in Millen, vlak over de grens bij Sittard, een voetganger doodreed.

Het ongeluk gebeurde vrijdagmorgen rond 4:30 uur, op de randweg langs het bedrijventerrein tussen Tudderen en Millen.

Richting Susteren
Een 18-jarige man uit Selfkant werd daarbij geraakt, en kort daarna zwaargewond door bekenden gevonden. Medische hulp mocht niet meer baten. De auto kwam uit de richting van Tudderen en reed na de aanrijding door richting Susteren. De auto moet beschadigd zijn door de klap, laat de politie weten.

Nederland
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Verkehrskommissariat Heinsberg, met hulp van het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen van de Limburgse politie. Omdat het ongeval op slechts een paar minuten rijden van de Nederlandse grens is gebeurd, houdt de politie er rekening mee dat de bestuurder uit Nederland komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen