Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse partner steunt Humberto Tan bij laatste Late Night

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 7:25

Ineke Geenen uit Neer, de vrouw van Humberto Tan, heeft de talkshowhost vrijdagavond een hart onder de riem gestoken bij zijn allerlaatste uitzending van RTL Late Night.

De Limburgse sprak tijdens een emotionele aflevering haar bewondering uit voor haar man. Ze vond het heel knap hoe hij zich staande heeft gehouden, terwijl hij wist dat het einde van zijn programma in zicht kwam.

Lastig
"Dat lijkt me vreselijk lastig, dat je niet meer kunt bouwen, en dan toch doorgaan'', sprak zijn vrouw. Ze zat tijdens de laatste uitzending op de eerste rij. Ze heeft drie kinderen met de tv-persoonlijkheid. Hun kinderen Isa (20), Julia (17) en Benjamin (11) blikten met een persoonlijke boodschap voor hun vader ook terug op vijf jaar RTL Late Night.

Affaire
Vooral dat zijn vrouw er zat én aan het woord kwam was opmerkelijk. Daarmee lijkt het koppel de critici voor eens en voor altijd de mond te willen snoeren. De talkshowhost kwam vorig jaar zomer veelvuldig in het nieuws vanwege zijn vermeende affaire met NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Tan werd bekritiseerd omdat hij zich hier nooit over heeft uitgelaten. Ondanks alles hield zijn huwelijk met de Neerse gewoon stand.

Lees ook: Humberto Tan is nog steeds samen met zijn Limburgse vrouw

Laatste Late Night
​De presentator had het moeilijk tijdens zijn laatste uitzending. Na het eerste reclameblok kreeg hij een brok in zijn keel. "Late Night heeft mij zo veel gegeven, wat ik ook ga doen in de toekomst, dit zal ik altijd bij me dragen", zei hij tenslotte.

Journalistiek
Tan heeft het programma vijf jaar lang gepresenteerd. Hij wordt nu vervangen door Twan Huys uit Sevenum. RTL wil het programma met het gezicht van Nieuwsuur naar een hoger journalistiek niveau tillen. Verder hoopt de zender met Huys meer kijkcijfers te scoren. Huys begint in september bij RTL Late Night.

Lees ook: Twan Huys volgt Tan op bij RTL Late Night

​Chantal Janzen
Humberto Tan kan zich ook opmaken voor een nieuwe tv-klus. Hij gaat samen met Chantal Janzen Dance, Dance, Dance presenteren. Tot voorkort vormde de Tegelse blondine een presentatieduo met Jandino Asportaat. Laatstgenoemde moet nu wijken voor Tan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen