Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse partner steunt Humberto Tan bij laatste Late Night

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 7:25

Ineke Geenen uit Neer, de vrouw van Humberto Tan, heeft de talkshowhost vrijdagavond een hart onder de riem gestoken bij zijn allerlaatste uitzending van RTL Late Night.

De Limburgse sprak tijdens een emotionele aflevering haar bewondering uit voor haar man. Ze vond het heel knap hoe hij zich staande heeft gehouden, terwijl hij wist dat het einde van zijn programma in zicht kwam.

Lastig
"Dat lijkt me vreselijk lastig, dat je niet meer kunt bouwen, en dan toch doorgaan'', sprak zijn vrouw. Ze zat tijdens de laatste uitzending op de eerste rij. Ze heeft drie kinderen met de tv-persoonlijkheid. Hun kinderen Isa (20), Julia (17) en Benjamin (11) blikten met een persoonlijke boodschap voor hun vader ook terug op vijf jaar RTL Late Night.

Affaire
Vooral dat zijn vrouw er zat én aan het woord kwam was opmerkelijk. Daarmee lijkt het koppel de critici voor eens en voor altijd de mond te willen snoeren. De talkshowhost kwam vorig jaar zomer veelvuldig in het nieuws vanwege zijn vermeende affaire met NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Tan werd bekritiseerd omdat hij zich hier nooit over heeft uitgelaten. Ondanks alles hield zijn huwelijk met de Neerse gewoon stand.

Lees ook: Humberto Tan is nog steeds samen met zijn Limburgse vrouw

Laatste Late Night
​De presentator had het moeilijk tijdens zijn laatste uitzending. Na het eerste reclameblok kreeg hij een brok in zijn keel. "Late Night heeft mij zo veel gegeven, wat ik ook ga doen in de toekomst, dit zal ik altijd bij me dragen", zei hij tenslotte.

Journalistiek
Tan heeft het programma vijf jaar lang gepresenteerd. Hij wordt nu vervangen door Twan Huys uit Sevenum. RTL wil het programma met het gezicht van Nieuwsuur naar een hoger journalistiek niveau tillen. Verder hoopt de zender met Huys meer kijkcijfers te scoren. Huys begint in september bij RTL Late Night.

Lees ook: Twan Huys volgt Tan op bij RTL Late Night

​Chantal Janzen
Humberto Tan kan zich ook opmaken voor een nieuwe tv-klus. Hij gaat samen met Chantal Janzen Dance, Dance, Dance presenteren. Tot voorkort vormde de Tegelse blondine een presentatieduo met Jandino Asportaat. Laatstgenoemde moet nu wijken voor Tan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen