Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse partner steunt Humberto Tan bij laatste Late Night

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 7:25

Ineke Geenen uit Neer, de vrouw van Humberto Tan, heeft de talkshowhost vrijdagavond een hart onder de riem gestoken bij zijn allerlaatste uitzending van RTL Late Night.

De Limburgse sprak tijdens een emotionele aflevering haar bewondering uit voor haar man. Ze vond het heel knap hoe hij zich staande heeft gehouden, terwijl hij wist dat het einde van zijn programma in zicht kwam.

Lastig
"Dat lijkt me vreselijk lastig, dat je niet meer kunt bouwen, en dan toch doorgaan'', sprak zijn vrouw. Ze zat tijdens de laatste uitzending op de eerste rij. Ze heeft drie kinderen met de tv-persoonlijkheid. Hun kinderen Isa (20), Julia (17) en Benjamin (11) blikten met een persoonlijke boodschap voor hun vader ook terug op vijf jaar RTL Late Night.

Affaire
Vooral dat zijn vrouw er zat én aan het woord kwam was opmerkelijk. Daarmee lijkt het koppel de critici voor eens en voor altijd de mond te willen snoeren. De talkshowhost kwam vorig jaar zomer veelvuldig in het nieuws vanwege zijn vermeende affaire met NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Tan werd bekritiseerd omdat hij zich hier nooit over heeft uitgelaten. Ondanks alles hield zijn huwelijk met de Neerse gewoon stand.

Lees ook: Humberto Tan is nog steeds samen met zijn Limburgse vrouw

Laatste Late Night
​De presentator had het moeilijk tijdens zijn laatste uitzending. Na het eerste reclameblok kreeg hij een brok in zijn keel. "Late Night heeft mij zo veel gegeven, wat ik ook ga doen in de toekomst, dit zal ik altijd bij me dragen", zei hij tenslotte.

Journalistiek
Tan heeft het programma vijf jaar lang gepresenteerd. Hij wordt nu vervangen door Twan Huys uit Sevenum. RTL wil het programma met het gezicht van Nieuwsuur naar een hoger journalistiek niveau tillen. Verder hoopt de zender met Huys meer kijkcijfers te scoren. Huys begint in september bij RTL Late Night.

Lees ook: Twan Huys volgt Tan op bij RTL Late Night

​Chantal Janzen
Humberto Tan kan zich ook opmaken voor een nieuwe tv-klus. Hij gaat samen met Chantal Janzen Dance, Dance, Dance presenteren. Tot voorkort vormde de Tegelse blondine een presentatieduo met Jandino Asportaat. Laatstgenoemde moet nu wijken voor Tan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen