Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse oranjefans hebben plekje op Wall of Fame

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 13:17

Enkele voetbalfans uit Margraten zijn opgenomen in de Oranje Wall of Fame van de KNVB.

Oranjefans die meer dan 100 interlands van het Nederlands Elftal hebben bezocht komen in aanmerking. Hun naam wordt dan vereeuwigd op een muur in Zeist.

Fans
De fans staan naast de namen van 1356 spelers die ooit voor Oranje uitkwamen en ook op de Hall of Fame staan. Jack van Laar uit Margraten heeft maar liefst 275 interlands bezocht, zo zei hij op L1 Radio.

De speciale muur op de KNVB Campus in Zeist is dinsdagmiddag onthuld.

L1mburg Centraal
Meer hierover in L1mburg Centraal

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen