Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Oranje Leeuwin Bloodworth: 'Blij waar ik sta'

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 15:52

Bij het EK viel ze alleen in tijdens de finale. Nu is ze een vaste kracht: Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst.

De Oranje Leeuwinnen spelen dinsdag voor het WK de eerste wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland.

Trots
"Ik ben ontzettend trots dat ik zover ben gekomen. Ik wil een zo goed mogelijk toernooi spelen voor mezelf en voor het team, zegt ze tegen de NOS. Bloodworth speelde een goed seizoen bij Arsenal en werd samen met mede-Oranje Leeuwinnen Vivianne Miedema, Daniëlle van de Donk en Sari van Veenendaal kampioen. Na dit seizoen maakt ze echter een transfer naar Duitsland. "Ik heb een goed seizoen gehad. Ik heb er vier seizoenen gespeeld. Ik kwam er binnen als meisje en ga er weg als vrouw."

Video: NOS

Nooit gedacht
Volgend seizoen komt Bloodworth uit voor VfL Wolfsburg. "Het is een van de topclubs van Europa of zelfs van de wereld. Ik dacht wel: ‘Holy S%@#!’ Ik had nooit gedacht dat ze me zouden bellen", aldus Bloodworth

De 24-jarige verdediger vindt dat ze door de poulefase heen moeten kunnen komen. "Ik hoop dat we als team een goede prestatie neer kunnen zetten en stapje voor stapje verder kunnen komen."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen