Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse nominaties voor soul & jazz awards

Geplaatst opvrijdag 25 september 2015 - 11:44

Limburg is prima vertegenwoordigd in het lijstje van genomineerden voor de soul & jazz awards. De jaarlijkse verkiezing van Radio 6.

De in Limburg geboren artiesten Bo Saris, Paul van Kessel en Kovacs zijn genomineerd en ook Ntjam Rosie, die enige jaren in Maastricht woonde, maakt kans op de prijs.

Artiest en single
Venlonaar Bo Saris en de in Grevenbicht geboren Paul van Kessel maken allebei kans in de categorie beste artiest. Ook met hun nummers One Mo' Gain (Bo Saris) en Keep Your Soul Together (Van Kessel) maken de twee kans in de categorie beste single. Bo Saris won vorig jaar nog de soul & jazz award voor zijn album Gold.

YouTube/DWDD
YouTube/Paul van Kessel

De in Baarlo geboren Sharon Kovacs maakt met haar album Shades of Black dan weer kans op een award. Ntjam Rosie tot slot komt in aanmerking voor de prijs voor beste artieste.

Op donderdag 8 oktober worden de Soul & Jazz Awards aan de beste soul- en jazzartiesten van eigen bodem uitgereikt.

Kovacs
YouTube/Ntjam Rosie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

bo saris Boris
Bo Saris wint bij Soul & Jazz Awards
Sharon Kovacs maakt titelsong voor verfilming De Helleveeg
Kovacs wint Europese muziekprijs
HAEVN en Kovacs genomineerd voor Edison
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen