Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse luisteraar raadt Het Geluid en wint 52.800 euro

Geplaatst opdonderdag 21 oktober 2021 - 7:12

De 38-jarige Carolien uit Berg en Terblijt mag zich een geluksvogel noemen. Ze heeft woensdagavond in de radio-uitzending van Domien Verschuuren op Qmusic Het Geluid geraden en won daarmee 52.800 euro.

Tal van mensen wagen een poging, maar een enkeling weet het goede geluid te raden. Woensdagavond was het de Limburgse Carolien.

'Ik sta helemaal te trillen'
Ze wist na vijftig dagen het goede antwoord te geven aan de radio-dj. De oplossing was 'een wc-verkleiner voor kleine kinderen op een wc leggen'. "Is het echt waar?", vroeg Domien aan de jury. Haar antwoord bleek correct te zijn. Tranen van geluk rolden over haar wangen. "Wauw, ik kan niks anders zeggen. Ik sta helemaal te trillen", zei ze.

Weekend weg
Wat Carolien met het forse bedrag gaat doen, weet ze nog niet. "Ik ga in ieder geval een weekend weg met mijn ouders. En ja, dingen in het huis of iets. Ik weet het echt niet", vertelde ze in de radio-uitzending.

Bekijk hier het hele fragment:

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen