Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse lerarenopleidingen scoren goed

Geplaatst opdinsdag 29 september 2015 - 5:00

Limburgse lerarenopleidingen doen het goed. Dit blijkt uit de Keuzegids hbo 2016 die dinsdag verschijnt.

De leraren-opleiding van Fontys in Sittard gooit hoge ogen. De studie tot docent Nederlands, Economie, Wiskunde, Natuurkunde, Techniek, Geschiedenis en Duits scoren het hoogste van alle Nederlandse opleidingen. Topper is ook de opleiding Pedagogiek.

Ook Zuyd Hogeschool wordt genoemd. De lerarenopleiding Muziek steekt met kop en schouders boven de andere opleidingen uit.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Minder studenten voor Zuyd Hogeschool
Zuyd Hogeschool is volgens Keuzegids 'uitblinker'
Zuyd Hogeschool bezuinigt op personeel
Zuyd Hogeschool haalt goede cijfers in Keuzegids HBO
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen