Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Lennart in nieuwe boyband Buurland

Geplaatst opvrijdag 7 april 2017 - 22:32

Wat zich al weken aftekende, werd vrijdag werkelijkheid: Lennart Huijs is lid van de nieuwe Nederlandstalige boyband Buurland.

De student/vuilnisman uit Broekhuizen was één van de vier zangers die de finale van de talentenjacht The Band op Fox TV won.

Zes man
Zes man begonnen aan de finale, na wekenlange voorronden. Daarin was Lennart al zo vaak bewierookt dat een plaats in de band voor de hand zou liggen. En dat gebeurde vrijdag ook. Na opnieuw een aantal sterkte optredens in verschillende samenstellingen wist Lennart wederom te overtuigen.

Publiek
Maar de uiteindelijke beslissing moest komen van het publiek. En ook dat bleek voor Lennart geen struikelblok. Hij werd als eerste lid van de nieuwe Vlaams-Nederlandse band Buurland gekozen. Met zijn concurrenten Jelle, Laurens en Jannes gaat hij de komende maanden overal optreden.

Single
De eerste single van Buurland komt dit weekend al uit.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse Lennart maakt indruk bij talentenjacht
Zingende vuilnisman eenvoudig door in The Band
Lennart stoomt door naar de finale van The Band
Vuilnisman uit Broekhuizen naar live-rondes The Band
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen