Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse kranten in een nieuw jasje

Geplaatst opwoensdag 11 mei 2016 - 14:17

Een metamorfose voor de Limburgse kranten. Vanaf dinsdag 17 mei verschijnen Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad in een nieuwe vormgeving.

Eén van de veranderingen is het nieuwe logo. Ook zal de naam Dagblad De Limburger veranderen in De Limburger.

Groeien
"We zijn de grootste regionale krant van Nederland en de regionale krant met het grootste provinciale marktaandeel, maar dat is geen reden om achterover te leunen. Integendeel, ons vizier is gericht op groei. Groei door innovatieve digitale diensten en producten onder de vlag van kwaliteitsmerk De Limburger", zegt Marc Vangeel, directeur van uitgever MGL.

Vernieuwing
​"De introductie van deze nieuwe krant is het startpunt van een hele serie vernieuwingen die we komende maanden en jaren gaan doorvoeren. De Limburger zal zich inhoudelijk steeds beter gaan onderscheiden met regionale nieuwsverhalen die geen enkele Limburger mag missen", voegt hoofdredacteur Roy op het Veld daaraan toe.

Niet alleen de vormgeving wordt vernieuwd, ook komt de krant elke zaterdag met een wekelijks gratis magazine. Vanaf 21 mei zal het L-Magazine als bijlage verschijnen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Roy op het Veld hoofdredacteur Limburgse kranten
Limburgse kranten in Vlaamse handen
Geen plek voor personeel Nieuwsdruk
Honderden banen weg bij regionale kranten Wegener
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen