Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Kirsten opnieuw sterk in The Voice

Geplaatst opvrijdag 20 januari 2017 - 22:26

Zangeres Kirsten uit Echt heeft in The Voice of Holland ook de tweede liveshow met succes doorlopen.

Opnieuw een sterk optreden dus voor de uit Echt afkomstige Kirsten Berkx, die vorige week de eerste liveshow van de RTL-talentenjacht al glansrijk overleefde.

In de tweede liveshow had Kirsten vrijdag concurrentie te duchten van negen anderen. Ze eindigde op de vierde plaats van de vijf die direct verzekerd waren van de volgende ronde.

Moeilijk liedje
De coaches waren unaniem vol lof over de prestatie van de Limburgse, die het nummer Birds van Anouk zong. Haar eigen coach Sanne Hans gaf zelfs een 10 als rapportcijfer. "Toen ik hoorde welk nummer je had gekozen, twijfelde ik. Het is een moeilijk liedje. Maar hoe jij het brengt, dat is sensationeel. Ik werd gewoon gehypnotiseerd", zei Sanne.

Andere coaches
De andere coaches, Ali B, Waylon en Guus Meeuwis, waardeerden het optreden met tweemaal 8,5 en eenmaal een 8. Gevoegd bij de punten van het publiek was dat voldoende voor een plek in de volgende ronde.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kirsten overleeft eerste liveshow van The Voice met gemak
Limburgse naar liveshows Voice of Holland
Staande ovatie voor Limburgse in Voice of Holland
Band van Limburgse The Voice-ster lanceert nieuwe single
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen