Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Kirsten afgevallen in The Voice

Geplaatst opvrijdag 27 januari 2017 - 22:36

De Limburgse zangeres Kirsten Berkx is uitgeschakeld in The Voice of Holland.

Het talent uit Echt slaagde er vrijdagavond niet in om bij de beste zeven te eindigen, die een ticket behaalden voor de vierde liveshow op 3 februari. Ze had te weinig punten om direct door te gaan, en kwam daardoor in de zogeheten Danger Zone terecht.

Afhankelijk
Zodoende was ze afhankelijk van de stemmen van de kijkers thuis. Drie van de vier kandidaten in de Danger Zone zouden doorgaan. De spanning was groot, maar het was de Limburgse die de minste stemmen kreeg, en daardoor onverbiddelijk naar huis werd gestuurd.

Jolene
Kirsten moest in de derde liveshow de spits afbijten. Dat deed ze met het nummer Jolene van Dolly Parton. Daarmee scoorde ze bij de vier coaches waarderingen van een 7,5 (Waylon en Ali B), een 8 (Guus Meeuwis) en een 9 (haar eigen coach Sanne Hans).

Sanne was zeer lovend over 'haar' zangeres: "Je durft iedere week iets anders te doen. In het begin zag ik je struggelen met het liedjes, maar je trok het echt over de streep".

Supergoed
Ook Guus Meeuwis was tevreden: "Supergoed gezongen. Je hebt je het liedje eigen gemaakt. Waylon en Ali B. waren wat kritischer. "Als het alleen om het einde was gegaan, had ik je een 9 gegeven. Maar het duurde wel lang voordat je daar kwam", zei Ali. Waylon had meer de wanhoop, de pijn en de angst willen horen waar het nummer Jolene van is doordrongen.

Thuisjury
Van de coaches kreeg Kirsten gemiddeld 8 punten, en van de thuisjury 6,94. Samen goed voor 14,94 punten. Maar uiteindelijk niet genoeg dus voor een plek in de volgende ronde.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse Kirsten opnieuw sterk in The Voice
Kirsten overleeft eerste liveshow van The Voice met gemak
Limburgse naar liveshows Voice of Holland
Staande ovatie voor Limburgse in Voice of Holland
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen