Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse kanshebbers op Musical Awards

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 22:16

Lone van Roosendaal (Heerlijk duurt het langst) en Xander van Vledder (Willem Ruis, de show van zijn leven) maken kans op een Musical Award.

Van Roosendaal uit Bocholtz en Van Vledder uit Sittard zijn allebei genomineerd voor de beste hoofdrol in een grote musical.

Musical Awards
Dat is donderdagavond bekendgemaakt in televisieprogramma Opium. Van Roosendaal won in het verleden al twee Musical Awards, in 2006 voor haar rol in Sweet Charity en in 2011 voor haar rol in Zorro.

The Bodyguard
Ook artiesten als Vera Mann, Romy Monteiro, Alex Klaasen en Annet Malherbe maken kans op de prijs. Als gehele shows zijn onder meer The Bodyguard, De Tweeling, Rent en De zere neus van Bergerac in de race. The Bodyguard heeft met negen nominaties de beste papieren.

Joop van den Ende
De uitreiking is 6 januari. Alvast staat dat Joop van den Ende die avond een oeuvre-award krijgt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Musical Willem Ruis in Roermond afgelast
ANP
Lone van Roosendaal wint Musical Award
Xander van Vledder
Sittardenaar speelt Willem Ruis in nieuwe musical
ANP
Xander van Vledder bekeek shows voor Willem Ruis-musical
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen