Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handboogschutters succesvol in Lancaster

Geplaatst opmaandag 28 januari 2019 - 20:22

Mike Schloesser en Gabriela Bayardo hebben een succesvol weekend achter de rug.

Het handboogschutterspaar uit Weustenrade liet het Nederlands kampioenschap in Den Bosch schieten voor de Archery Classic in Lancaster. De trip naar Pennsylvania heeft hen bepaald geen windeieren gelegd, want ze keerden naar Zuid-Limburg terug met een tweede en een eerste plaats.

Eindstrijd
Schloesser kwam bij de compoundschutters in actie, bereikte de eindstrijd, maar verloor daarin van de Amerikaan Jacob Barlow.

Hoofdprijs
Zijn partner Bayardo bereikte de finale bij de recurveschutters en ging met de hoofdprijs aan de haal door Casey Kaufhold te verslaan.

Vegas
Schloesser en Bayardo steken volgende week opnieuw de oceaan over voor de Vegas Shoot en de finale van de Indoor World Series.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen