Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handbalvrouwen boeken overwinningen

Geplaatst opzaterdag 28 oktober 2017 - 23:12

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben in Emmen een gemakkelijke overwinning behaald.

Zij versloegen E&O met 23-30.

Voorsprong
De Venlose vrouwen lieten er in Emmen geen gras over groeien en bouwden in de eerste helft gestaag aan een voorsprong. Halverwege de wedstrijd was het 11-17 voor Handbal Venlo.

Zeven treffers
In het tweede deel van de wedstrijd ging de strijd gelijk op, maar de Venlose eredivisionist hield de Drentse vrouwen op afstand en sloten het duel met een verschil van zeven treffers af.

Winst V&L
Ook de vrouwen van V&L waren zaterdagavond succesvol. De vrouwen van Vlug en Lenig gingen op bezoek bij Foreholte in Voorhout. De thuisploeg opende de score en daarna ging de strijd lange tijd gelijk op. Het ene moment stond Foreholte op voorsprong, het andere moment Vlug en Lenig. Bij de stand 8-8 liep het team uit Geleen weg van Foreholte en sloeg een gat van zes treffers. Bij rust had de thuisploeg de achterstand verkleind tot 16-18.

Afstand
In de tweede helft wist Foreholte het verschil te overbruggen, maar Vlug en Lenig nam daarna opnieuw afstand. Een time-out bood Foreholte slechts korte tijd soelaas, want het Geleense team verhoogde het tempo en sloeg opnieuw een gat van zes doelpunten.

Vlug en Lenig won uiteindelijk met vijf doelpunten verschil.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten