Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handbalsters in Nederlands team

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 19:04

Angela Steenbakkers uit Beringe en Inger Smits uit Geleen zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Damesteam.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft donderdag een lijst met 28 speelsters bekendgemaakt en daar staan de twee Limburgse dames tussen.

Internationals
Angela Steenbakkers begon haar carrière bij handbalclub Bevo uit Panningen en vervolgde haar loopbaan bij HandbaL Venlo. De Geleense speelt ondertussen voor het Duitse HSG Blomberg-Lippe. Inger Smits begon met handballen in haar thuisstad Geleen, bij V&L. Dit jaar vertrok ze naar Denemarken om te handballen voor Tvis Holstebro.

Later dit jaar zal de bondscoach de lijst van 28 speelsters terugbrengen tot 16. Zij gaan mee naar het WK handbal in Duitsland, dat in december wordt gehouden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen