Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handbalsters in Nederlands team

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 19:04

Angela Steenbakkers uit Beringe en Inger Smits uit Geleen zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Damesteam.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft donderdag een lijst met 28 speelsters bekendgemaakt en daar staan de twee Limburgse dames tussen.

Internationals
Angela Steenbakkers begon haar carrière bij handbalclub Bevo uit Panningen en vervolgde haar loopbaan bij HandbaL Venlo. De Geleense speelt ondertussen voor het Duitse HSG Blomberg-Lippe. Inger Smits begon met handballen in haar thuisstad Geleen, bij V&L. Dit jaar vertrok ze naar Denemarken om te handballen voor Tvis Holstebro.

Later dit jaar zal de bondscoach de lijst van 28 speelsters terugbrengen tot 16. Zij gaan mee naar het WK handbal in Duitsland, dat in december wordt gehouden.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen