Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handbalsters bekeren verder

Geplaatst opwoensdag 6 februari 2019 - 23:04

De handbalsters van Geonius Vlug en Lenig en Cabooter/Handbal Venlo zijn in de strijd om de beker doorgedrongen tot de kwartfinale.

​De vrouwen van V&L moesten het in Leeuwarden opnemen tegen hoofdklasser Cometas en konden met een flinke overwinning naar huis terugkeren. Het werd 30-17 voor het Geleense team, dat halverwege de wedstrijd een voorspromg van drie treffers had: 11-8. Het team van Richard Curfs kan zich nu gaan opmaken voor de returnwedstrijd tegen Quintus in de vierde ronde van de EHF Challenge Cup.

Venlo
Handbal Venlo moest het Noord-Holland opnemen tegen de reserves van hoofdklasser VZV. De Venlose handbalsters verzuimden in het eerste deel van de wedstrijd in ’t Veld afstand te nemen van de tegenstander en gingen met 18-15 aan de thee. Na rust waren de Venlose vrouwen gretiger en sloten de wedstrijd af met een 38-28 zege.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen