Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handbalster in quarantaine vlak voor EK

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 18:41

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren mag zich voorlopig nog niet bij het Nederlands handbalteam melden in voorbereiding op het Europees Kampioenschap in Denemarken.

De debutante bij de Nederlandse selectie moet een aantal dagen in thuisquarantaine, nadat een ploeggenoot van haar Sloveense club RK Krim Mercator positief is getest op het coronavirus. Van Kreij zelf werd niet positief getest.

Vrijdag aansluiten bij de groep
De voorzorgsmaatregel is voor Van Kreij is een flinke tegenslag. De opbouwster mag zich vrijdag pas melden op Papendal, terwijl de rest van de selectie al vanaf maandag aan de trainingen is begonnen. Vrijdag zal Van Kreij opnieuw getest worden. Als de uitslag negatief is, mag ze zich bij de rest van de groep voegen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen